3 parasta välittäjää osakkeiden ostamiseen ja myymiseen ilman välityspalkkiota Suomessa [2024]


Alla löydät parhaat online-kaupankäyntivälittäjät Suomessa. Nämä välittäjät ovat säänneltyjä ja tarjoavat pääsyn pörssiin ilman välityspalkkiota ja nopeat nostot!

Skilling – Palkittu skandinaavialainen verkkovälittäjä


Minimitalletus: 100€

Skilling on skandinaaviassa valmistettu välittäjä, joka tarjoaa kaupankäyntipalveluja yli 900 finanssi-instrumentille, kuten osakkeille, indekseille ja valuutoille.

Se tarjoaa neljä online-kaupankäyntialustaa: Skilling Trader, Skilling cTrader, Skilling Copy ja MetaTrader 4.

Skilling on valtuutettu ja säännelty CySEC:n toimesta.

Miksi valita Skilling:

  • 1. Säännelty, mikä takaa maksimaalisen suojan ja turvallisuuden sijoituksillesi ja pääomalle;
  • 2. Joustava: kykenee tarjoamaan erinomaista suorituskykyä jokaisella laitteella;
  • 3. Palkittu välittäjä: voit käydä kauppaa huippuluokan alustalla, joka vastaa aina tarpeisiisi.

Katso tarjous osoitteessa Skilling

82% of retail investor accounts lose money.


eToro – Innovatiivisin alusta Copytradingin ansiosta


Minimitalletus: 50 $

eToro on monipuolinen monivarainalusta, joka mahdollistaa sekä pitkäaikaisen sijoittamisen osakkeisiin että lyhytaikaisten varojen sijoittamisen.

Aloitusrajat sijoittamiseen ovat kaikkien saatavilla, asiakaspalvelu on erinomaista, ja alusta on helppo käyttää. eToro on säännelty FCA: n, ASIC: n, SCA: n ja CySEC: n toimesta.

Miksi valita eToro:

 • 1. Copytrading: voit kopioida parhaat kauppiaat ja ansaita kuten he;
 • 2. Koulutus: koulutusosio on todella mielenkiintoinen, aloittelijoiden lisäksi myös kokeneille kauppiaille;
 • 3. Alkutalletus: voit aloittaa tallettamalla 50 $;
 • 4. Innovatiivisuus: eToron henkilökunta esittelee jatkuvasti uusia innovatiivisia tuotteita, kuten CopyPortfolios.

Katso tarjous osoitteessa eToro

eToro is a multi-asset investment platform. The value of your investments may go up or down. Your capital is at risk. Other fees apply. For more information, visit etoro.com/trading/fees.Capital.com – Nollakomissio ja kilpailukykyiset* hajautukset alusta alkaen


Minimi talletus: 20$ kortti (250$ pankkisiirto)

Capital.com on käyttäjäystävällinen ja kaikille avoin kaupankäyntialusta. Sen alhaiset talletus ᴄꜰᴅ-kauppoihin, monipuoliset talletusvaihtoehdot ja asiakaskokemuksen hyödyntäminen tekevät siitä täydellisen valinnan kaikille kauppiaille. Kauppiaille on myös tarjolla ilmainen demotili taitojensa hienosäätämiseksi. Laajalla markkinavalikoimalla ja intuitiivisella tekoälypohjaisella alustallaan Capital.com erottuu yhtenä parhaista välittäjistä.

Alusta on lisensioitu FCA: n, CySEC: n, ASIC n ja SCB : n toimesta, ja se tarjoaa kauppiaille pääsyn yli 3000 ᴄꜰᴅ markkinoihin.

Miksi valita Capital.com:

 • 1. Saatavuus: voit kokeilla alustaa alhaisella talletus;
 • 2. Hyödynnä asiakaspalvelua, joka on saatavilla 24/7 13 eri kielellä.
 • 3. Tallettaminen on helppoa: ei ole kuluja tallettaa tai nostaa rahaa, ja voit käyttää Apple Payta, Paypal:ia ja muita käteviä talletusmenetelmiä;
 • 4. Ilmaiset koulutusmateriaalit: laaja valikoima videoita, taloustunteja ja kyselyjä, joiden avulla voit parantaa kaupankäyntitaitojasi;
 • 5. Palkittu välittäjä palkinnoilla, kuten: Paras kauppasovellus 2023, Nopeimmin kasvava välittäjä 2023, Paras ᴄꜰᴅ-palveluntarjoaja 2023 ja monia muita.

Katso tarjous osoitteessa Capital.com


75% of retail investor accounts lose money when trading ᴄꜰᴅs with this provider.You should consider whether you understand how ᴄꜰᴅs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money.


 

Risk Warning: Investing involves high risks, including the risk of losing some, or all, of your investment amount, and may not be suitable for all investors.

From 68% to 79,17% of retail investor accounts lose money when invest with these provider. You should consider whether you can afford to take the high risk of losing your money. Before deciding to trade you should be fully informed of the risks and costs associated with investing with the financial markets. The data contained in this website is not necessarily real-time nor accurate. Digital Pecunia and any provider of the data contained in this website will not accept liability for any loss or damage as a result of your investment, or your reliance on the information contained within this website.

Digital Pecunia may be compensated by the advertisers that appear on the website, based on your interaction with the advertisements or advertisers.